Kontaktujte nás
info@realityturecko.cz
Mobil: 602 974 962
Další kontakty
Video
turecko-video-s
Virtuální mapa Alanye
Virtuálni-prohlidka-Turecko-s

Tisková zpráva 2017

Pokles turismu na Turecké Riviéře v r. 2016 je minulostí.  S počátkem sezony 2017 se do Alanye opět navrátil čilý cestovní ruch a město se znovu nadechlo.  Tuto oblast nijak významně nezasáhly politické ani migrační krize světa. 

Multikulturní Alanya kvete.  A to doslova.  Nové parky, vyzdobená promenáda a květinové ostrůvky kolem silnic jsou nepřehlédnutelné.   Rychle se dokončuje moderní obchvat nad Alanyí usnadňující průjezd městem do dalších částí Turecka.  V luxusní marině byla zpřístupněna ponorka, díky níž sestoupíte do 20 m. hloubky Středozemního moře.  Otevřely se nové obchody a restaurace.  Byly dokončeny práce na lanové dráze vedoucí z parku Damlatas na vrchol Alanyjského poloostrova se zříceninou starobylého hradu.  Toto místo nabízí úchvatné výhledy na pohoří Taurus, moře i celé město s překrásnými plážemi.   Mimochodem slavná Kleopatřina pláž byla nedávno zařazena mezi 25 nejlepších pláží světa.

Oslabená Lira – levná dovolená a skvělé investiční příležitosti

Turecká Lira v minulých měsících oslabila, čehož využívají hlavně zahraniční investoři.  Tato doba (včetně minulého roku) je ideálním časem pro nákup nemovitostí v Alanyi.  Letní dovolená se díky výhodnému kurzu podstatně zlevnila a do oblasti opět přijíždí desetitisíce Čechů.

V poslední době zaznamenáváme nárůst poptávky po nemovitostech v Alanyi a okolí.  Lidé se zpravidla vracejí z krásné dovolené nadšení a někteří chtějí investovat do bytu jako svého letního sídla.  Naše nabídka nemovitostí je široká.  Jsou na výběr moderní novostavby v luxusních 5 hvězdičkových komplexech s bohatým volnočasovým zázemím (bazény, hřiště, BBQ, bowling,  turecké lázně, sauna, fitness, kino atd.), bezvadné byty plně zařízené nábytkem a spotřebiči, vily i pozemky.

Nejžádanějšími jsou byty  2+1 v centru Alanye kousek od pláže, v dobře zavedeném komplexu s bazénem a fitness.

K zakoupenému bytu nabízíme balíček služeb první rok zdarma.  Mezi služby patří mimo jiné: pravidelná měsíční kontrola nemovitosti, pomoc při vyřizování povolení k pobytu, platby účtů, platby daně z nemovitosti, vyřízení pojištění nemovitosti, zařízení transferu z/na letiště aj.

Vysoké šance na úspěch

Podnikaví cizinci trvale žijící v Alanyi a jejich příběhy dokazují, že život zde je štědrý a stojí za to.  Příkladem je norská rodina se 3 dětmi.  Před 2 lety se nastěhovali do Alanye, jejich děti zde chodí do mezinárodní školy a rodiče založili firmu spravující domy.  Dále švédská podnikatelka se svým tureckým manželem otevřela před pár měsíci statek, kde učí děti jízdě na koni.  Mladá Dánka otevřela dobře prosperující steakovou restauraci v centru Alanye.  Cizinci v produktivních letech hýří nápady a novými projekty, které zde realizují.

Mnoho cizinců spíše důchodového věku pak organizuje pravidelné volnočasové aktivity, jako jsou kurzy ručních prací, angličtiny, tréninky tance aj.  Každý cizinec s sebou přináší něco jedinečného ze své původní domoviny, nechává se obohatit místním životem a výsledkem jsou užitečné inovace a zcela unikátní životní styl multikulturního města.  Zkusíte i Vy svoje štěstí?

Tuto tiskovou zprávu zpracoval a vydal server https://www.realityturecko.cz za účelem poskytnutí informací pro turisty a investory do nemovitostí v zahraničí.

Pro bližší informace kontaktujte:  info@realityturecko.cz, Tel.: +420 602 974 962