Kontaktujte nás
info@realityturecko.cz
Mobil: 602 974 962
Další kontakty
Video
turecko-video-s
Virtuální mapa Alanye
Virtuálni-prohlidka-Turecko-s

TISKOVÁ ZPRÁVA 2019 PROTEXT.CZ

TISKOVÁ ZPRÁVA 2019 ČESKÉ NOVINY

TISKOVÁ ZPRÁVA 2019 KURZY.CZ

Turecká lira si udržuje stále výhodný kurz oproti české koruně, a proto se investice do nemovitostí v Turecku vyplatí.  Průzkum Asociace cestovních kanceláří potvrzuje rekordní nárůst zakoupených letních dovolených v letovisku Antalya/Alanya.  Také proto zaznamenáváme zvýšený zájem o koupi nemovitostí právě v Alanyi.

Letošní rok, stejně jako loňský, bude pro investory do tureckých nemovitostí výhodný.  Podle údajů tureckých úřadů v roce 2018 nakoupili cizinci více jak 40.000 bytů a domů v celkové hodnotě 4,5mil.US a zájem o koupi nemovitostí se zvedl o 130%. Istanbul je tradiční místo největšího zájmu investorů. Druhým nejoblíbenějším místem je destinace Antalya, Alanya, Side, Kemer a Belek. I když je turecká lira poměrně volatilní, ceny nemovitostí si udržují stabilní hodnotu. Některé firmy v Turecku se také zajímají o Bitcoin aj. kryptoměny a jsou ochotni nemovitosti prodat i za virtuální měnu.

2+1, 3+1 u pláže již pod 1 milión korun

Na své si v Turecku přijdou malí i velcí investoři do nemovitostí. Třípokojový byt o rozloze 90m2, jehož nedílnou součástí je i prostorný balkón a bazén, lze pořídit již od 35.000 Euro. V nabídce jsou luxusní apartmány, vily  i pozemky ležící přímo u Středozemního moře. Většina bytů se nachází ve střežených objektech mající společný bazén, sportoviště, dětské hřiště, saunu apod. Samozřejmostí jsou služby zahradníků a také ostraha 24/7.  Investice je tak po celou dobu pod dohledem.

Nejžádanějšími byty v naší nabídce jsou 2+1 v centru Alanye kousek od pláže, v dobře zavedeném komplexu s bazénem a fitness.

K zakoupenému bytu nabízíme balíček služeb první rok zdarma.  Mezi služby patří mimo jiné: pravidelná měsíční kontrola nemovitosti, pomoc při vyřizování povolení k pobytu, platby účtů, platby daně z nemovitosti, vyřízení pojištění nemovitosti, zařízení transferu z/na letiště aj.  Komunikace probíhá v několika jazycích a čeština není výjimkou.

Do Turecka investují mladí i důchodci 

Tradičními investory do tureckých nemovitostí jsou Britové, Němci a severské evropské národy, kde zima trvá dlouho a počasí je proměnlivé. Naproti tomu jih Turecka nabízí až 300 slunečných dní v roce, teplé moře od května do listopadu, kvalitní zdravé jídlo, šťavnaté ovoce a zeleninu celoročně.

V dřívějších letech se o investici do nemovitostí v Turecku zajímala především starší populace, která se na důchod odstěhovala k moři.  Nyní se o reality v Turecku zajímají také mladí investoři se svými rodinami. Díky možnostem práce po internetu, se podnikatelé a digitální nomádi z celé Evropy na léto stěhují do Turecka, kde jejich podnikání funguje dál jako odkudkoliv a během toho využívají výhod životního stylu v Turecku. Nákup potravin a oblečení zde vychází levněji než u nás. Investice do obývané nemovitosti se tak zhodnocuje lépe než na západě právě díky nižším nákladům na každodenní výdaje. … Vaši novou nemovitost si můžete vybrat už na letošní dovolené.

Tuto tiskovou zprávu zpracoval a vydal server https://www.realityturecko.cz za účelem poskytnutí informací pro turisty a investory do nemovitostí v zahraničí.

Pro bližší informace kontaktujte:  info@realityturecko.cz, Tel.: +420 602 974 962