Kontaktujte nás
info@realityturecko.cz
Mobil: 602 974 962
Další kontakty
Video
turecko-video-s
Virtuální mapa Alanye
Virtuálni-prohlidka-Turecko-s

Dobrý den,

rád bych se s vámi podělil o pár zkušeností s realitní kanceláří Panorama Homes Network působící v turecké Alanyi a okolí.

Vlastníme nemovitost několik let a k naší velké spokojenosti přispívá i jmenovaná společnost starající se o veškerý konfort.

V letošní sezoně se nám přihodila jedna událost a to, že po odjezdu návštěvníků nám byla sousedy /Norové/ oznámeno emailem, že je rozbité sklo na venkovním stole.Po nahlášení události během několika dnů navštívili pracovníci realitní kanceláře byt, vše uklidili a po dohodě o ceně nainstalovali sklo nové. Vše bylo vyřešeno během několika málo dnů k naší spokojenosti.

Realitka, kterou nám zprostředkovala Eva Růžičková (majitelka serveru www.realityturecko.cz) se nám stará i o transfer hostů z letiště a naopak. Za tu dobu se ještě nestalo, že by došlo k jakékoliv nepříjemné situaci. Vždy v čas a přesně dle dohody byla doprava perfektní.

Poslední věcí o které bych se chtěl zmínit je bezpečnostní situace v dané oblasti. Byl jsem letos osobně třikrát v Alanyi a ani v nejmenším případě jsem nezaznamenal jedinou změnu proti letům předešlým. Všude vládne pohoda a vzájemné respektování našich kultur. Tak lacino v Turecku ještě nikdy nebylo. Pláže a moře je perfektní a skvěle služby lákají k užívání letních radovánek a to i v tomto čase. Přeji všem hezký pobyt v příští sezoně a zmiňované realitce díky a hodně spokojených klientů.

Jiří Novák